ΕΚΛΟΓΕΣ

Γιάννενα Νέα Εποχή: «Η παράταξη των έργων, της δουλειάς και της αλήθειας»

Εικόνα του άρθρου Γιάννενα Νέα Εποχή: «Η παράταξη των έργων, της δουλειάς και της αλήθειας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/10/2023, 17:50
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μια αναδρομή σε ό,τι έχει πει μέχρι σήμερα, μια αναφορά στον ιδρυτή της παράταξης Μωυσή Ελισάφ και αρκετές στο πρόγραμμά της, αν εκλεγεί δημοτική αρχή, η παράταξη Γιάννενα Νέα Εποχή έδωσε το τελευταίο της εκλογικό μήνυμα.

Το διάβασε η Ελευθερία Ζαρμπαλά, έχοντας δίπλα της τον επικεφαλής, Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Η κα Ζαρμπαλά είπε ξανά το εκλογικό μότο της παράταξης, ότι δηλαδή «η πόλη δεν αντέχει πισωγυρίσματα».

Τόνισε επίσης ότι «η παράταξή μας είχε την τόλμη να κάνει την αυτοκριτική της και να απολογηθεί στους πολίτες για όσα δεν κατάφερε να κάνει όσο καλά ήθελε. Δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλό μας» και δεσμεύτηκε, εκ μέρους της παράταξης, ότι «έχοντας την απόλυτη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως προβλέπεται με το νέο εκλογικό νόμο, θα προχωρήσει στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται ώστε να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες σε όλους. Θα εργαστούμε για μια πόλη καθαρή, λειτουργική, νοικοκυρεμένη».

Πρόσθεσε ακόμα ότι η παράταξη δεν ζητά «λευκή επιταγή» ούτε «υπόσχεται θαύματα», αλλά την «εμπιστοσύνη των πολιτών για να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά».

Άφησε αιχμές λέγοντας ότι «τα Γιάννενα δεν μπορούν να αναλώνονται στο παρελθόν» και κατέληξε στο τρίπτυχο «η παράταξη αυτή είναι η παράταξη των έργων, της δουλειάς και της αλήθειας».

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back