ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Γ. Τσίμαρης: «Ειδικές ρυθμίσεις για ΑμεΑ»

Εικόνα του άρθρου Γ. Τσίμαρης: «Ειδικές ρυθμίσεις για ΑμεΑ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/05/2023, 19:01
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

To ΚΔΑΠ ΜεΑ «Κυψέλη» και στη συνέχεια τη «Μέριμνα» επισκέφθηκε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα, Γιάννης Τσίμαρης.

Εκεί, ενημερώθηκε από τις διοικήσεις και τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος για την αναπηρία και την προστασία των ΑμεΑ.

Παραβρέθηκε και στο βιωματικό εργαστήρι ιστοριών, κατασκευών και παιχνιδιών , μια δράση που συνδιοργανώθηκε με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσίμαρης τονίζει ότι «είναι δύο από τις δομές που κοσμούν με τη λειτουργία τους την πόλη των Ιωαννίνων, καλύπτοντας ανάγκες που αδυνατεί για διάφορους λόγους να καλύψει η ίδια η Πολιτεία, αναλαμβάνοντας όμως οι άνθρωποι των δομών ένα βαρύ φορτίο ευθύνης, για να πλησιάσουμε στα πρότυπα δυτικών ευρωπαϊκών κρατών και κοινωνιών».

Τα τελευταία χρόνια ο κ. Τσίμαρης συνεργάστηκε με τις διοικήσεις, ως πρόεδρος της «Μέριμνας», εκπροσωπώντας τον Δήμο Ιωαννιτών.

«Θα πρέπει να εφαρμοστούν και ειδικές ρυθμίσεις για επιμέρους ζητήματα, όπως η συνταξιοδότηση γονέων – φροντιστών ατόμων με βαριές αναπηρίες, ισότιμη πρόσβαση των ατόμων με αναπηρίες σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, δημιουργία δημόσιων κέντρων χρόνιων παθήσεων για αποκατάσταση εκτός των νοσοκομείων, καθολική παροχή υπηρεσιών διερμηνείας στους κωφούς, προτάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ», τόνισε σχετικά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back