Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Γ. Λώλος: «Ας εργαστούμε με συναίνεση»

Εικόνα του άρθρου Γ. Λώλος: «Ας εργαστούμε με συναίνεση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/08/2019, 18:01
ΗΠΕΙΡΟΣ

Έγινε και η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλου και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Την ορκωμοσία τέλεσε ο μητροπολίτης Παραμυθιάς Τίτος. 

«Με τις δημοτικές εκλογές να ανήκουν πια στο παρελθόν, δίνουμε σήμερα το ‘παρών’, όλοι μαζί, ανεξαρτήτως παρατάξεων και αποτελεσμάτων, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε στην προηγούμενη δημοτική περίοδο, αλλά και για να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, που θα οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο. Η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας επιβάλλει να εργαστούμε ενωμένοι, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, μακριά από ιδεοληψίες, προκαταλήψεις και μικροπολιτικά συμφέροντα. Γιατί το κοινό συμφέρον μπορεί να προκύψει μόνο, μέσα από δημιουργική σύνθεση απόψεων και γόνιμη κριτική. Ας εργαστούμε λοιπόν σε πνεύμα συναίνεσης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λώλος. 

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκε και η απερχόμενη δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση, η οποία κατά τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο θα βρίσκεται στο περιφερειακό συμβούλιο ως εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back