Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 18-08-2022, 14:38
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων και η Ασφάλεια, σε συντονισμένη επιχείρηση, συνέλαβαν τρία άτομα με κατηγορίες για καλλιέργεια χασίς και οπλοκατοχή.

Η αστυνομία βρήκε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, συνολικά 17 όπλα -από τα οποία τα 5 καλάσνικοφ- , 2 χειροβομβίδες και 47 δενδρύλλια κάνναβης ανάμεσα στα κατασχεθέντα.

 Ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν χθες 17 Αυγούστου το απόγευμα συνελήφθησαν τα τρία άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για καλλιέργεια ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Επίσης, ανάμεσα στον οπλισμό που βρέθηκε στην κατοχή τους, είναι 7 πυροκροτητές και βραδύκαυστο φυτίλι, 3 ξιφολόγχες, 2.961 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, κ.α.

200 λέξεις απομένουν.
 • περαστικός
  περαστικός
  γράψτε και κάποια λεπτομέρεια... ποιας περιοχής κάτοικοι ήταν... ηλικίες... αλλοδαποί ή ημεδαποί, μπαλαμοί... Τα "ευρήματα είναι αρκετά σοβαρά, Με 17 όπλα στην κατοχή τους, όπως φαίνονται στη φωτογραφία, μπορούσαν να καταστρέψουν μια πολη! Το να λαβαίνετε υπόψη σας το νόμο για τα προσωπικά δεδομένα - τόσο "φοβικά/αποτρεπτικά", σε τι ωφελεί; Τι εισπράττει τελικά ο αναγνώστης - που για αυτόν τα γράφετε; Τρόμο ή ενημέρωση;
  200 λέξεις απομένουν.
 • περαστικός
  περαστικός
  να κάνετε κανονικό αστυνομικό ρεπορταζ κι όχι αναδημοσίευση των δελτίων τύπου της αστυνομίας (που μπορεί να τα λένε μονομερώς)
  200 λέξεις απομένουν.
 • περαστικός
  περαστικός
  πού φτάσαμε δηλαδή... να φοβόμαστε να πούμε δημόσια τα ονόματα των κακοποιών! Ποιος νομοταγής μαζεύει-διακινεί όπλα; Φόρα παρτίδα οι φάτσεςμ να φυλαχτούν οι αθώοι πολίτες.
  200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα