Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Φυτεία χασίς και όπλα στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Φυτεία χασίς και όπλα στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/08/2022, 17:38
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων και η Ασφάλεια, σε συντονισμένη επιχείρηση, συνέλαβαν τρία άτομα με κατηγορίες για καλλιέργεια χασίς και οπλοκατοχή.

Η αστυνομία βρήκε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, συνολικά 17 όπλα -από τα οποία τα 5 καλάσνικοφ- , 2 χειροβομβίδες και 47 δενδρύλλια κάνναβης ανάμεσα στα κατασχεθέντα.

 Ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν χθες 17 Αυγούστου το απόγευμα συνελήφθησαν τα τρία άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για καλλιέργεια ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Επίσης, ανάμεσα στον οπλισμό που βρέθηκε στην κατοχή τους, είναι 7 πυροκροτητές και βραδύκαυστο φυτίλι, 3 ξιφολόγχες, 2.961 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ
περαστικός
γράψτε και κάποια λεπτομέρεια... ποιας περιοχής κάτοικοι ήταν... ηλικίες... αλλοδαποί ή ημεδαποί, μπαλαμοί... Τα "ευρήματα είναι αρκετά σοβαρά, Με 17 όπλα στην κατοχή τους, όπως φαίνονται στη φωτογραφία, μπορούσαν να καταστρέψουν μια πολη! Το να λαβαίνετε υπόψη σας το νόμο για τα προσωπικά δεδομένα - τόσο "φοβικά/αποτρεπτικά", σε τι ωφελεί; Τι εισπράττει τελικά ο αναγνώστης - που για αυτόν τα γράφετε; Τρόμο ή ενημέρωση;
περαστικός
να κάνετε κανονικό αστυνομικό ρεπορταζ κι όχι αναδημοσίευση των δελτίων τύπου της αστυνομίας (που μπορεί να τα λένε μονομερώς)
περαστικός
πού φτάσαμε δηλαδή... να φοβόμαστε να πούμε δημόσια τα ονόματα των κακοποιών! Ποιος νομοταγής μαζεύει-διακινεί όπλα; Φόρα παρτίδα οι φάτσεςμ να φυλαχτούν οι αθώοι πολίτες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back