dodoni back
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το φυλλάδιο με τις συνταγές… επανέρχεται

Εικόνα του άρθρου Το φυλλάδιο με τις συνταγές… επανέρχεται
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/10/2024, 18:51
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ως ιδιαίτερα «επιτυχημένη» κρίνει ο Δήμος Ιωαννιτών την εκδήλωση Local Taste of Ioannina, που διοργάνωσε το Σάββατο, στην πλατεία Γλυκήδων, το Γραφείο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης.

«Το ενδιαφέρον και η ενεργή συμμετοχή του κοινού ανέδειξαν τη σημασία της τοπικής γαστρονομίας ως σημαντικού πυλώνα του τουριστικού προϊόντος των Ιωαννίνων» σημειώνεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση. Ο Δήμος υπενθυμίζει ότι στην εκδήλωση συμμετείχε και μια «μια επιλεγμένη ομάδα ‘opinion makers’ από τον χώρο των δημοσιογράφων, bloggers και influencers, οι οποίοι με τη σειρά τους αναμένεται να μεταφέρουν αυτή τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε ευρύτερες τουριστικές αγορές».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διανεμήθηκε (δωρεάν) φυλλάδιο με συνταγές. Η ζήτηση όμως ήταν αυξημένη, με αποτέλεσμα το φυλλάδιο αυτό να εξαντληθεί νωρίς. Ωστόσο, ο Δήμος προχώρησε σε νέα εκτύπωση. «Θα παραδοθούν σήμερα στο γραφείο τουρισμού για να τα παραλαμβάνουν όσοι δεν πρόλαβαν» τονίζεται.

Σύμφωνα με δήλωση του αντιδημάρχου Τουρισμού Χρήστου Τάτση, στόχος του Δήμου είναι αυτό το φεστιβάλ να καθιερωθεί ως «ένας σημαντικός θεσμός ανάδειξης της τοπικής γαστρονομικής κουλτούρας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ