ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Φωτογραφικά ενσταντανέ...

Εικόνα του άρθρου Φωτογραφικά ενσταντανέ...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/05/2019, 23:56
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ολοκλήρωσε σήμερα τον κύκλο επαφών και συζητήσεων με τους επικεφαλής των παρατάξεων που έδωσαν την εκλογική μάχη αλλά δεν βρέθηκαν στον δεύτερο γύρο.

Από την ατζέντα των συναντήσεων, δεν έλειψε και η συνάντηση με τον εκ νέου εκλεγμένο περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, τον οποίο ο κ. Ελισάφ συνεχάρη για την εκλογή του. Με τον κ. Καχριμάνη, τον απόλυτο κυρίαρχο των εκλογών αυτών, συναντήθηκε το πρωί και ο Θωμάς Μπέγκας. Οι δύο διεκδικητές της δημαρχίας έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες. Εκ των πραγμάτων, σε επικοινωνιακό τουλάχιστον επίπεδο, οι φωτογραφίες έχουν τον δικό τους συμβολισμό. Ο κ. Μπέγκας φωτογραφήθηκε με τον κ. Καχριμάνη έχοντας στο πλευρό του μέλη της παράταξης και εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, ενώ ο κ. Ελισάφ προτίμησε να δώσει στη δημοσιότητα μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται μόνος του στο πλευρό του περιφερειάρχη.

Κατά τα άλλα, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης σημειώνεται ότι ο κ. Ελισάφ συναντήθηκε με την Τατιάνα Καλογιάννη, με τον Νίκο Γκόντα και τον Άρη Μπαρτζώκα (συνοδεία φωτογραφίας για τους δύο τελευταίους), ενώ συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Λάζαρο Νάτση. Η τηλεφωνική επικοινωνία, κι όχι κατά πρόσωπον συνάντηση, βασίζεται προφανώς στο κακό κλίμα που υπήρχε σε όλη την προεκλογική περίοδο μεταξύ της παράταξης του κ. Ελισάφ και της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και με ταύτιση απόψεων σε πολλά και μείζονα θέματα του δήμου» αναφέρεται, ενώ προστίθεται ότι ο κ. Ελισάφ επισήμανε ότι «η συνεργασία αποτελεί συστατικό επιτυχίας», ανεξαρτήτως κομματικής αφετηρίας. «Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back