Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Φωνές και σιωπές θηλυκοτήτων» κατά της βίας των γυναικών

Εικόνα του άρθρου «Φωνές και σιωπές θηλυκοτήτων» κατά της βίας των γυναικών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/11/2021, 01:25
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας με θέμα: «Φωνές και Σιωπές Θηλυκοτήτων» διοργανώνουν ο Ξενώνας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των Παιδιών τους του ΟΚΠΑΠΑ του Δήμου Ιωαννιτών και η εικαστική συνεύρεση Amities-Φιλίες από 23 έως 26 Νοεμβρίου, στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 23 Νοεμβρίου, στις 20:00. Η έκθεση γίνεται με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στις 25 Νοεμβρίου.

« Η 25η Νοεμβρίου αποτελεί ημέρα-ορόσημο, καθώς τα επίπεδα της βίας κατά των γυναικών παραμένουν διεθνώς υψηλά αποτελώντας μια εκδήλωση βαθιάς έλλειψης σεβασμού προς τις γυναίκες και κατάφορης παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  χωρίς κανένα διαχωρισμό μεταξύ συνόρων, πολιτισμών, μορφωτικού ή κοινωνικού  επιπέδου» αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα συγκεντρώνονται σχολικά είδη-είδη γραφικής ύλης και είδη ατομικής υγιεινής για τις γυναίκες και τα παιδιά τους που φιλοξενούνται από τον Ξενώνα Γυναικών Θυμάτων βίας και των παιδιών τους.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 12.00-14.00 και 18.00-22.00.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back