Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Φρένο» σε 108 κιλά κάνναβης

Εικόνα του άρθρου «Φρένο» σε 108 κιλά κάνναβης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2017, 15:35
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σχεδόν 108 κιλά χασίς επιχείρησαν να διακινήσουν δυο Έλληνες, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ηγουμενίτσας, σήμερα τα ξημερώματα, στο Εκκλησοχώρι Ιωαννίνων.

Οι συλλήψεις έγιναν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, και πρόκειται για έναν 42χρονο και έναν 30χρονο.

Συγκεκριμένα, στο Εκκλησοχώρι, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος δράστης με συνοδηγό τον 30χρονο και μετά από έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 107 κιλών και 850 γραμμαρίων.

Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 42χρονου, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Σύλληψη για ηρωίνη

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Τετάρτης στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 29χρονος Έλληνας.

Η σύλληψή του έγινε, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,52 γραμμαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back