Συντακτης: Γιώργος Πατέλης
Δημοσιευση: 10-11-2017, 11:28
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Fiesta Vignale, το πολυτελές Fiesta μέχρι σήμερα, είναι τώρα διαθέσιμο και σας περιμένει να το ανακαλύψετε. Οι πολυάριθμες προηγμένες τεχνολογίες του, το μοναδικό design και το πολυτελές εσωτερικό του, σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε κάθε στιγμή κάθε πτυχή της κορυφαίας εμπειρίας Vignale.

Το Fiesta Vignale δεν φαίνεται απλά διαφορετικό: ακούγεται διαφορετικό. Αυτό συμβαίνει επειδή το σύστημα ήχου B&O PLAY ισχύος 675 watt και 10 ηχείων, δημιουργεί έναν πλούσιο, συναρπαστικό ήχο. Σχεδιασμένο και συντονισμένο αποκλειστικά για να ταιριάζει απόλυτα στην ακουστική της ξεχωριστής καμπίνας του Fiesta.

Το Fiesta Vignale περιλαμβάνει μία σειρά από επώνυμα σχεδιαστικά, εξελιγμένα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες αιχμής. Ο υπερσύγχρονος αλλά διαχρονικός σχεδιασμός ενισχύεται από κορυφαία υλικά και εξαιρετική τεχνική. Τα χειροποίητα δερμάτινα καθίσματα Black Ruby, η δερμάτινη επένδυση τιμονιού και οι μοναδικές εξαγωνικές λεπτομέρειες κάνουν το Fiesta Vignale απλά να ξεχωρίζει!

Επίσης νέα στο Fiesta Vignale είναι η ηλεκτρικά ανοιγόμενη πανοραμική οροφή. Μπορεί να ανοίξει ή να ολισθήσει πίσω για να επιτρέψει την εμφάνιση φυσικού φωτός, ενώ το ηλιακό ανακλαστικό γυαλί απομακρύνει τη θερμότητα και τις ακτίνες UV. Παράλληλα εάν επιθυμείτε περισσότερη σκίαση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εσωτερικό σκιάδιο.

Οι επιδόσεις, ο χειρισμός ακρίβειας, και η ομαλή ανταπόκριση συνδυάζονται με την εντυπωσιακή απόδοση καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων. Μια σειρά από τεχνολογίες οδήγησης, όπως το Active Park Assist, το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας και το Cross Traffic Alert, συνδυάζονται για να προσφέρουν μία μοναδική οδηγική εμπειρία. 

Μπορείτε να δείτε από κοντά και να γνωρίσετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του νέου Ford Fiesta Vignale στο Golden Hall μέχρι τις 05/01/2018, καθώς και στον επίσημο έμπορο Ford στα Γιάννενα, Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα