Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΦοΔΣΑ: Ενημερώσαμε την Περιφέρεια Ηπείρου

Εικόνα του άρθρου ΦοΔΣΑ: Ενημερώσαμε την Περιφέρεια Ηπείρου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/09/2018, 16:02
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έντονα προεκλογικό τόνο δίνει ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Ιωαννίνων και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Νίκου Γκόντα Σπύρος Κωνσταντόπουλος σε απάντησή του στα όσα καταλόγισε στη διοίκηση του ΦοΔΣΑ ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας με χτεσινή του παρέμβαση για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Ο κ. Κωνσταντόπουλος κάνει λόγο για «παραλογισμό» και «αχαριστία» της δημοτικής αρχής, παραπέμποντας στις επερχόμενες εκλογές. «Ο κόσμος βλέπει πλέον την ανεπάρκεια της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής σε όλα τα επίπεδα» τονίζει μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του προέδρου του ΦοΔΣΑ, ο «παραλογισμός» και η «αχαριστία» προκύπτουν από το ότι ο Δήμος Ιωαννιτών αντί να ευχαριστήσει τη διοίκηση του ΦοΔΣΑ για τις κινήσεις που έχει κάνει καθώς και την Περιφέρεια Ηπείρου για την εξασφάλιση 1,2 εκατ. ευρώ για τη μεταφορά του υπολείμματος από το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στους ΧΥΤΑ «χαρακτηρίζει ανεπαρκή τη διοίκηση και έμμεσα την Περιφέρεια Ηπείρου».

Ποιες ακριβώς κινήσεις έκανε ο ΦοΔΣΑ; Συνεδρίασε και… ενημέρωσε την Περιφέρεια Ηπείρου. «Είναι η μόνη διοίκηση στην Περιφέρεια Ηπείρου που έπειτα από διοικητικά συμβούλια – έγγραφα – αποφάσεις, όπως για τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης (ΣΜΑ), έκανε ότι έπρεπε και ενημέρωσε την Περιφέρεια για το θέμα της μεταφοράς του υπολείμματος» αναφέρει ο κ. Κωνσταντόπουλος και στη συνέχεια πλέκει το εγκώμιο της Περιφέρειας Ηπείρου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3