Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Φεστιβάλ Βωβούσας κι αυτό το καλοκαίρι

Εικόνα του άρθρου Φεστιβάλ Βωβούσας κι αυτό το καλοκαίρι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/06/2020, 15:48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το Φεστιβάλ Βωβούσας στην Πίνδο δηλώνει και φέτος παρών κι αυτό το (ιδιαίτερο) καλοκαίρι, με τα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 να καθορίζουν και το είδος των εκδηλώσεων.

Το Φεστιβάλ θα γίνει από 29 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου, με τους διοργανωτές να δηλώνουν: «Με αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας το φεστιβάλ της καρδιάς μας προτείνει εργαστήρια, ομιλίες, γυμναστική και πεζοπορικές εξορμήσεις». Λόγω των μέτρων πρόληψης, οι διοργανωτές ετοιμάζουν μια μόνο εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους, τη 1 Αυγούστου, με τη Βιργινία Κοκκίνου να κάνει αφήγηση με τίτλο «Ψείρα στα γένια του βασιλιά».

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ομιλίες, γυμναστική, φυσιολατρικές περιηγήσεις, εργαστήρια, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 10 Ιουλίου. Τα εργαστήρια είναι «Σχεδία Αρτ. Ξαναφτιάχνοντας τη ζωή»  (με παλιά, αδιάθετα τεύχη του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» να μεταμορφώνονται), «Βοτανοθεραπεία» με την Κωνσταντίνα Λίτσα και «Φτιάχνοντας ντοκιμαντέρ με προφορικές ιστορίες» με τον σκηνοθέτη Βασίλη Λουλέ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στη Βωβούσα θα φιλοξενηθεί ένας καλλιτέχνης. Ο φιλοξενούμενος θα είναι ο φωτογράφος Παύλος Φυσάκης, ο οποίος θα κάνει μια εργασία σχετική με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ Βωβούσας, εδώ.


* Φωτογραφία: Γιώργος Δέτσης

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back