Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φάντος στο Ρωμαϊκό Ωδείο

Εικόνα του άρθρου Φάντος στο Ρωμαϊκό Ωδείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/07/2016, 20:10
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Κάθε καλοκαίρι, η Πρέβεζα βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτιστικού ενδιαφέροντος χάρη στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Preveza Jazz Festival. 

Φέτος, η ομάδα αυτή φέρνει την πορτογαλέζα ερμηνεύτρια Cristina Branco, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου και του δήμου Πρέβεζας. Πρόκειται για μια από τις πιο ξεχωριστές φωνές της Πορτογαλίας. Έχει διακριθεί στον τομέα των φάντος, αλλά και στον μουσικό αυτοσχεδιασμό. Έχει κυκλοφορήσει 13 άλμπουμ μέχρι τώρα. Στο παρελθόν, έχει εμφανιστεί στη χώρα μας σε επιλεγμένους χώρους όπως στον Λυκαβητό, στο Half Note κ.ά.

Η συναυλία της Μπράνκο θα γίνει στις 29 Ιουλίου, στις 21:30, στο Ρωμαϊκό Ωδείο της αρχαίας Νικόπολης, σε έναν ιδιαίτερο χώρο που από αυτό το καλοκαίρι, μετά τις εργασίες αποκατάστασης που έγιναν από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες, ξαναζωντανεύει.

Το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ στην προπώληση και 20 ευρώ στο ταμείο. Προπώληση εισιτηρίων στα Γιάννενα γίνεται στο βιβλιοπωλείο Πρόκος (Σαλαμάγκα 2 & Δωδώνης, τηλ. 2651034100), στην Πρέβεζα στο βιβλιοπωλείο Κύκλος, στο μπαρ Diem, στο καφέ «Μποτίλια στο πέλαγο», στο κατάστημα αξεσουάρ «Ονειροπαγίδα», στο κατάστημα μουσικών οργάνων «Ρυθμός», στην Άρτα στο βιβλιοπωλείο «Η πολυθρόνα του Νίτσε» και στη Λευκάδα στο μπαρ «Baccara». Εισιτήρια προπωλούνται  και μέσω viva.gr.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών: Για τους κατόχους των εισιτηρίων θα υπάρξει δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από την πλατεία Ανδρούτσου (ώρα αναχώρησης 20:45).


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back