ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Famous και… φαβορί ο Γιάννης

Εικόνα του άρθρου Famous και… φαβορί ο Γιάννης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/09/2023, 11:47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα social media έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική ζωή των αθλητών παγκοσμίως. Σε αυτή τη λίστα, δεν νοείται να λείπουν και οι Έλληνες αθλητές όλων των αθλημάτων, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Κώστα Τσιμίκα να ξεχωρίζουν αν μη τι άλλο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς, πρωταθλητής του ΝΒΑ το 2021, MVP του 2019 και του 2020, βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των social media. Μάλιστα, καταγράφηκαν 522.000.000 clicks στο σύνολο των αναρτήσεων που έκανε το ΝΒΑ για τον 28χρονος φόργουορντ, γεγονός που τον έφερε στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας.

Παράλληλα, η ομάδα του του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του επόμενου NBA που αναμένεται να εκκινήσει άμεσα. Οι Μιλγουόκι θεωρούνται τρίτο φαβορί για το δαχτυλίδι σε απόδοση 7.50. Πρώτα φαβορί θεωρούνται οι Μπόστον Σέλτικς και οι Ντένβερ Νάγκετς σε απόδοση 5.75, ενώ στο 7.50 βρίσκονται και οι Φοίνιξ Σανς. Τέλος, την πεντάδα των φαβορί κλείνουν οι Μαϊάμι Χιτ σε απόδοση 11.00.

Φυσικά, το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τους πιο διάσημους Έλληνες αθλητές στα social media. Ο Στέφανος έχει λογοκριθεί κατά καιρούς για τις δηλώσεις του, έχει αναφέρει πως «έφαγε ξύλο για τα Harrods», ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει κοινό λογαριασμό στο instagram με την Πάουλα Μπαντόσα. Μάλιστα, έδωσαν ένα τρυφερό φιλί στην πρόσφατη ανάρτησή τους, κάτι που έγιναν πολύ γρήγορα viral στους χρήστες και στην πλατφόρμα του Instagram. Το κοινό προφίλ του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα στο Instagram δημιουργήθηκε τον Ιούνιο και από τότε ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τον ελεύθερο χρόνο που περνάνε μαζί. Μέσα σε αυτούς τους μήνα έχουν καταφέρει να μαζέψουν περισσότερους από 95.000 ακόλουθους.

Από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες ποδοσφαιριστές στο instagram, όπως άλλωστε και εντός των αγωνιστικών χώρων, είναι ο Κώστας Τσιμίκας. Τόσο στον προσωπικό λογαριασμό του, όσο και σε εκείνον της Λίβερπουλ, ο διεθνής μπακ συχνά – πυκνά συνηθίζει να ποστάρει τα καμώματά του ή ότι άλλο γίνεται κατά τη διάρκεια των προπονήσεων με τους «ρεντς». Πρόκειται για έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα, με τον Σερραίο αθλητή να γίνεται viral πολύ συχνά με όσα ανεβάζει, κυρίως για το περίεργο γούστο που διαθέτει στα ρούχα που αγοράζει. Ο λογαριασμός του πάντως έχει ξεπεράσει τους 1,5 εκατομμύριο ακόλουθους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back