Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το «ευχαριστώ» των μουσικών της Συμφωνικής Ορχήστρας

Εικόνα του άρθρου Το «ευχαριστώ» των μουσικών της Συμφωνικής Ορχήστρας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/07/2019, 22:07
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι μουσικοί της Συμφωνικής Ορχήστρας του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών διένυσαν ίσως την καλύτερη καλλιτεχνική τους περίοδο. Με μια ανακοίνωσή τους, με αφορμή την ολοκλήρωση της περιόδου, αναφέρουν ότι «οι συχνότερες εμφανίσεις, ως αποτέλεσμα των τακτικών εβδομαδιαίων προβών, το δυσκολότερο ρεπερτόριο, αλλά και η εκτίμηση και εμπιστοσύνη στον νέο τους μαέστρο Γιώργο Χλίτσιο, δημιούργησαν μια έντονη αίσθηση προόδου και εξέλιξης στη Συμφωνική Ορχήστρα, που όλοι οι μουσικοί αποζητούσαν και το αποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά».

Οι μουσικοί ευχαριστούν ιδιαίτερα το κοινό των Ιωαννίνων που τους στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και που τους δίνει δύναμη. Κατά τη φετινή καλλιτεχνική περίοδο, οι εμφανίσεις και συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας ήταν περισσότερες από ποτέ, με τελευταία τη συναυλία στο Ιτς Καλέ Ιωαννίνων.

Από τις ευχαριστίες των μουσικών δεν λείπουν η δημοτική αρχή και ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντίνος Γκόγκος που, όπως αναφέρεται, «κατέβαλαν προσπάθειες ώστε να υλοποιηθούν κάποια από τα χρόνια αιτήματά μας και έτσι να φθάσει η Συμφωνική Ορχήστρα σε ένα επίπεδο που όλοι οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες και φορείς που συνεργάστηκαν φέτος μαζί μας, το αναγνωρίζουν και το επιβεβαιώνουν». Η ανακοίνωση κλείνει με την επισήμανση ότι η νέα δημοτική αρχή «θα δείξει ακόμη μεγαλύτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον στην εξέλιξη της Συμφωνικής».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back