Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ευχαριστίες για τη «Βυζαντινή Εβδομάδα Άρτας»

Εικόνα του άρθρου Ευχαριστίες για τη «Βυζαντινή Εβδομάδα Άρτας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/05/2021, 17:49
ΗΠΕΙΡΟΣ

Διάφορες εκδηλώσεις έγιναν τις μέρες του Πάσχα στην Άρτα, στο πλαίσιο της «Βυζαντινής Εβδομάδας», με τον Δήμο Αρταίων να ευχαριστεί όλους τους φορείς και να είναι ικανοποιημένος και από την προβολή της Άρτας σε μέσα πανελλαδικής εμβέλειας.

Η «Βυζαντινή Εβδομάδα Άρτας» περιελάμβανε από απαγγελία ύμνων και συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Άρτας μέχρι αναβίωση εθίμων από τις γυναίκες της περιοχής του Αγίου Νικολάου και σπάσιμο σταμνών.

«Στόχος μας μέσα από τις προσεκτικά επιλεγμένες δράσεις, ήταν αφενός η προώθηση της βυζαντινής κληρονομιάς της πόλης και αφετέρου η ανάδειξη των συλλόγων και των ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού της Άρτας. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συνετέλεσαν στη Βυζαντινή Εβδομάδα, στους εργαζόμενους του Δήμου μας και στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού, Κώστα Χαρακλιά, για τον ευρύτερο συντονισμό», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Οι πιο συγκεκριμένες ευχαριστίες απευθύνονται στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, στις Ιερές Μητροπόλεις Άρτης και Νικοπόλεως και Πρεβέζης, στους μητροπολίτες Καλλίνικο και Χρυσόστομο, στους ιερείς των ναών, στον Εμπορικό Σύλλογο, στα ΜΜΕ, στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Σκουφάς» για τη διάθεση της Φιλαρμονικής, στο Δημοτικό Ωδείο, στη χορωδία Ιεροψαλτών, στις γυναίκες της ενορίας του Άγιου Νικολάου, στον Σύλλογο Φίλων Ι.Ν, Αγίας Θεοδώρας και σε όλους όσους τίμησαν τις δράσεις του Δήμου με τα προβλεπόμενα μέτρα.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back