Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

«Ευχαριστημένο» στα Γιάννενα, στις 9 Απριλίου

Εικόνα του άρθρου «Ευχαριστημένο» στα Γιάννενα, στις 9 Απριλίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/04/2019, 01:33
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 9 Απριλίου, στα Γιάννενα θα βρεθεί η παράσταση «Το Ευχαριστημένο», το θεατρικό έργο της Μαρίνας Καραγάτση, κόρης του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία του γιού της, Δημήτρη Τάρλοου.

Η παράσταση θα ανέβει στις 21:30, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.

Τη θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος ανέλαβε η Έρι Κύργια, τη σκηνογραφία η Ελένη Μανωλοπούλου, ενώ τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Καίτη Μανωλιδάκη, Σίσσυ Τουμάση, Σμαράγδα Σμυρναίου, Ειρήνη Δράκου και Χρήστος Μαλάκης.

«Η διασκευή του μυθιστορήματος, που μετατρέπει τους απολογητικούς, απολογιστικούς και συγχωρητικούς μονολόγους σε πλήρες θεατρικό έργο και που υπογράφει η Έρι Κύργια, μάς μεταφέρει στο σπίτι της οικογένειας του συγγραφέα Μ. Καραγάτση.
Μέσα σε τρεις ημέρες αγρύπνιας του λογοτέχνη και μέσα από το βλέμμα της μικρής Μαρίνας, αποκαλύπτονται όλα όσα στοίχειωσαν και πλήγωσαν μία από τις πιο γνωστές οικογένειες της Ελλάδας, ή μπορεί να στοιχειώνουν απλώς μία οικογένεια. Και αν οι σκοτεινές στιγμές υπερέχουν των φωτεινών, η συμφιλίωση με το παρελθόν αποδεικνύεται ο μόνος δρόμος…» αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 90 λεπτά, χωρίς διάλειμμα.

Εισιτήρια 16€ κανονικό, 14€ μειωμένο και 12€ εξώστης. Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του Πνευματικού Κέντρου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back