Oikonomou pisoi
ΕΛΛΑΔΑ

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Τα Τρίκαλα τη γιόρτασαν με χιούμορ και δημιουργικότητα (video)

Εικόνα του άρθρου Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Τα Τρίκαλα τη γιόρτασαν με χιούμορ και δημιουργικότητα (video)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/09/2016, 14:42
ΕΛΛΑΔΑ

Με δύο βίντεο, στα οποία κυριαρχεί το χιούμορ, ο Δήμος Τρικκαίων αποχαιρέτησε την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2016). Τα βίντεο προβάλλουν δύο πολύ σημαντικά όχι μόνο για τα Τρίκαλα, αλλά και για όλες της πόλης της Ελλάδας, θέματα.


Το ένα, ο σεβασμός των οδηγών στους πεζούς σε κάθε διάβαση στην πόλη. Το δεύτερο, η παροχή «οδηγιών» για το τι δεν πρέπει να κάνει ένας οδηγός ποδηλάτου, προκειμένου να κυκλοφορεί με ασφάλεια για τον ίδιους και τους συμπολίτες του.


Τα βίντεο γυρίστηκαν καθ’ όλη την εβδομάδα των δράσεων, με πολύ μεράκι, πολύ κέφι, προτάσεις και ιδέες που εναλλάσσονταν πάνω στο βασικό σενάριο.

Αν μη τι άλλο οι Τρικαλινοί σε μια προσπάθεια να προωθηθεί το μήνυμα: σεβασμός στον πεζό, χώρος στο ποδήλατο, πόλεις με βιώσιμη κινητικότητα, διαθέτουν και αυτοσαρκασμό και χιούμορ.

Θέλετε και μερικές ακόμα δράσεις; Πικ νικ, ποδηλατάδα, καγιάκ,  αναρρίχηση… ποδηλατοχυμό,  ερωτηματολόγια, ηλεκτρικά ποδήλατα, skate, πιτ στοπ ποδηλάτων, μπάσκετ με αμαξίδιο… παροχή δωρεάν δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ για τους πολίτες.

Αυτά στα Τρίκαλα, εδώ στα Γιάννενα η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας ήταν μάλλον εντελώς… ακίνητη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back