Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 11-01-2017, 19:16
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Με ένα διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram γιορτάζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την επέτειο πέντε χρόνων λειτουργίας (13 Οκτωβρίου) του Κέντρου Επισκεπτών του ΕΚ

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση «μοιραστείτε μαζί μας φωτογραφίες από τις πέντε πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, προτεραιότητές σας, ευχές για το νέο έτος, τους πέντε πιο αγαπημένους σας φίλους, μέρη, κατοικίδια... Επιλέξτε το θέμα που προτιμάτε.

Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας στο Instagram με το #ThisIsMy5 και μην ξεχάσετε να επισημάνετε (tag) το @europeanparliament.

Η προθεσμία για την υποβολή των φωτογραφιών σας είναι η 31η Ιανουαρίου 2017.


ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν στο Κέντρο Επισκεπτών του ΕΚ, το οποίο έχουν επισκεφτεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Οι πέντε νικητές θα προσκληθούν στις Βρυξέλλες και θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση «Museum Night Fever» στις 11 Μαρτίου αλλά και να αναλάβουν τη διαχείριση του λογαριασμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Instagram για μία ημέρα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι κατοικούν σε χώρες που είναι κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, έχουν πλήρη πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών που έχουν αποστείλει και είναι σε θέση να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες 10-11 Μαρτίου 2017.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα