ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εύκολα λάθη, δύσκολη ήττα

Εικόνα του άρθρου Εύκολα λάθη, δύσκολη ήττα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/09/2023, 22:31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε οι Σέρρες πήγαν καλά για τον ΠΑΣ, ο οποίος έχασε 3-2 στην εκπνοή σχεδόν του αγώνα, από τον Πανσερραϊκό.

Για άλλον έναν αγώνα, ο ΠΑΣ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ: Ο Καραχάλιος ανέτρεψε τον Χατζηστραβό, το VAR έκρινε ότι η παράβαση ήταν εντός περιοχής και ο Πηλέας άνοιξε το σκορ, παρά το σωστό αντανακλαστικό του Κλέιμαν.

Αυτή τη φορά όμως αντέδρασε και γρήγορα: Στο 11ο λεπτό, σε φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Τσαούση, ο Παντελάκης βρέθηκε εντελώς μόνος του και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι ήταν καλό και οι γηπεδούχοι έχασαν μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες, όπως με τον Άλεξιτς στο 24’, όταν ο Κλέιμαν δεν μπλόκαρε και ο παίκτης του Πανσερραϊκού έστειλε τη μπάλα άουτ, από τα 2 μέτρα.

Στο 31’ ο ασταθής Κλέιμαν έκανε ένα λάθος που κόστισε το 2-1: Ο Στάικος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε φάλτσα και ενώ φαινόταν ότι ο τερματοφύλακας απλά θα τη μπλοκάρει, ο Κλείμαν υπολόγισε λάθος: 2-1.

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν καλύτεροι στο γήπεδο, μέχρι την αρχή του δεύτερου μέρους. Στο 62’,  ο Γκάρο έκανε ένα άτσαλο ψαλίδι μετά από σέντρα του Ροσέρο, ο Τσαούσης όμως βρέθηκε στο σωστό σημείο και με απευθείας σουτ άφησε όρθιο τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, Χόβαν: 2-2.

Στη συνέχεια ο Γκάρο αποχώρησε με ενοχλήσεις.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Τζίνο ανέτρεψε τον Μούργο. Το VAR είπε «πέναλτι», ο Πηλέας εκτέλεσε ψηλά και το 2-2 παρέμεινε.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση στο 89’: Ο Πατευράκης έκανε ωραίο φάουλ-πάσα στα αριστερά της άμυνας του ΠΑΣ, όπου ο Αλεξιτς βρέθηκε… ανεξήγητα μόνος, σούταρε και έκανε το 3-2.

Στις καθυστερήσεις ο Καραχάλιος έχασε τη μπάλα έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, ανέτρεψε τον Σοφιανό που έφευγε προς το τέρμα και αποβλήθηκε.


Data provided by Scoreaxis



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3