ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν φαίνεται φως…

Εικόνα του άρθρου Δεν φαίνεται φως…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/01/2024, 20:58
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλη μια οδυνηρή ήττα υπέστη ο ΠΑΣ, στο γήπεδό του, από τις Σέρρες, με 0-2, που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά του να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Τα πράγματα ξεκίνησαν από νωρίς άσχημα για τον ΠΑΣ: Στο 11’ ο Κλέιμαν απέκρουσε το σουτ του Στάικου, ο Μπετανκόρ πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τις Σέρρες.

Στο 16’ ο Πανσερραϊκός έκανε το 0-2, πάλι με τον Μπετανκόρ: Βαθιά μπαλιά του Τομάς, ο Κλέιμαν εκτός περιοχής, ο Μπετανκόρ ανάμεσα σε τερματοφύλακα και Παντελάκη και γκολ.

Στο 32’ ο Κλέιμαν γλίτωσε το 3-0 σε διαγώνιο σουτ του Τομάς, ενώ γενικά οι Σέρρες ήταν απόλυτα κυρίαρχες μέχρι το 36’, με πολύ περισσότερες τελικές από τον ΠΑΣ.

Στο 37’ ο ΠΑΣ απείλησε πραγματικά, δύο φορές, με τον Τσαούση, κερδίζοντας δύο κόρνερ. Στη συνέχει ανέβηκε λίγο περισσότερο, έφτασε κοντά στην εστία του Πανσερραϊκού, όχι όμως με κάποια σοβαρή ευκαιρία.

Στο 48’ ο ΠΑΣ έκανε διπλή ευκαιρία: Πρώτα με σουτ του Κόντε που απέκρουσε ο Χοβάν και αμέσως μετά ο Τζίμας που απέκρουσε ο Δεληγιαννίδης προ της γραμμής.

Σχεδόν ένα τέταρτο αργότερα ο ΠΑΣ έφτασε και πάλι κοντά στην εστία με τον Ροσέρο, του οποίου το σου έφυγε άουτ.

Στο 78’ ο ΠΑΣ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο ματς: Ο Μπάλαν κοντρόλαρε και σούταρε από τη μικρή περιοχή, βρίσκοντας οριζόντιο δοκάρι.

Στ0 84’ ο Άλεξιτς πέρασε, βγήκε απέναντι στον Κλέιμαν, αλλά αυτός απέκρουσε.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back