ΕΛΛΑΔΑ

Εύη Χριστοφιλοπούλου: Από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ

Εικόνα του άρθρου Εύη Χριστοφιλοπούλου: Από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/01/2024, 11:06
ΕΛΛΑΔΑ

Την πόρτα της Νέας Δημοκρατίας κτύπησε η πρώην βουλευτής και πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο πρόεδρος του κόμματος την υποδέχτηκε «με μεγάλη χαρά».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλέκοντας το εγκώμιο της κας Χριστοφιλοπούλου δήλωσε ότι «παρότι προερχόμασταν από διαφορετικούς χώρους, συνεργαστήκαμε άψογα στο παρελθόν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κι έχει δημόσια στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις που προωθήσαμε στη διάρκεια της σημερινής και της προηγούμενης κυβερνητικής μας θητείας».

Από την πλευράς της η πρώην βουλευτής δήλωσε πως εδώ και καιρό έχει λάβει δημοσίως σαφή θέση και έχω στηρίξει την κυβέρνηση που -όπως σημείωσε- «χειρίστηκε με επιτυχία πολλαπλές κρίσεις, προώθησε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και πέτυχε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας».

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου υπήρξε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από το 2004 έως το 2019. Διετέλεσε υφυπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και την κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου.

Μετά τις εκλογές του 2012 ανέλαβε Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μέχρι τις 25 Ιουνίου 2013, οπότε και ανέλαβε υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Φωτογραφία: ΝΔ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back