ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έτος… υγρού στίβου στα Γιάννενα το 2019

Εικόνα του άρθρου Έτος… υγρού στίβου στα Γιάννενα το 2019
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/10/2018, 19:30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το 2019 θα είναι η χρονιά του… ευρωπαϊκού υγρού στίβου στα Γιάννενα. Όπως ανακοίνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και το ΠΕΑΚΙ, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας, στις 25 Ιουνίου.

Κλιμάκια της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας βρέθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο στα Γιάννενα και έκαναν έλεγχο στο ανανεωμένο κολυμβητήριο, και μαζί με τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ είχε επαφές με τις αρχές της πόλης.

Κάπως έτσι, από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2019, τα Γιάννενα θα φιλοξενήσουν τρεις σημαντικές διοργανώσεις στον υγρό στίβο: το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης (ΟΠΕΝ) το Μάιο, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του ίδιου αθλήματος τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

«Μέσα σε τρία χρόνια με σωστό σχεδιασμό και διαχείριση, οι δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις μπαίνουν στο επίκεντρο των αθλητικών εξελίξεων, καλύπτουν βασικές ανάγκες άθλησης της τοπικής κοινωνίας αλλά δείχνουν και το δρόμο για τον ουσιαστικό αθλητικό τουρισμό, μέσα από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που μπορεί πλέον να φιλοξενήσει η πόλη των Ιωαννίνων» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΕΑΚΙ, ευχαριστώντας ταυτόχρονα την ΚΟΕ και τη Διεθνή Ομοσπονδία Τεχνικής Κολύμβησης.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back