Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έτοιμες για το μεγαλύτερο «κόλπο»

Εικόνα του άρθρου Έτοιμες για το μεγαλύτερο «κόλπο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2019, 20:40
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Το γιαννιώτικο μπάσκετ δεν έχει ζήσει άλλη συγκυρία, όπως αυτή της Κυριακής 12/5 στην Πάτρα, στις 15.30, στο κλειστό της Περιβόλας. Εκεί, ο ΠΑΣ WBC θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 κατηγορία μπάσκετ γυναικών, κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, από την Αθήνα, που είναι και το φαβορί: τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Ο ΠΑΣ όμως δεν πάει για να χάσει. Στις δηλώσεις του pregame, ο κόουτς Γιώργος Σιαμέτης υπενθύμισε ότι ξεκινώντας τη χρονιά, η ομάδα ήταν φαβορί για υποβιβασμό, στη μέση έγινε φαβορί για τις θέσεις 5-6 και τώρα, είναι στο μπαράζ.

«Η χρονιά για εμάς, το ξέρει όλη η πόλη αυτό, είναι άκρως επιτυχημένη. Αλλά δεν πάμε την Κυριακή για να χάσουμε. Θέλουμε για ακόμα μια φορά, την τελευταία για φέτος, ό,τι περισσότερο έχουμε για να εκμεταλλευτούμε όποια πιθανότητα έχουμε για να κερδίσουμε αυτό το ματς» τόνισε και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων ότι «στον αθλητισμό, δεν υπάρχουν φαβορί. Υπάρχουν ομάδες που δουλεύουνε πολύ σκληρά, που με το πέρασμα του χρόνου αποκτούν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, ομάδες που είναι έτοιμες να παλέψουνε για ό,τι τους αναλογεί».

Ο ΠΑΣ θα βρίσκεται ήδη στην Πάτρα από την Παρασκευή 10 του μήνα και θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, καθώς ήδη, έχουν γεμίσει οι θέσεις τριών λεωφορείων και αναμένεται «μετανάστευση» στην περιβόλα.

Οι αρχηγοί της ομάδας, Ντίνα Σαρηγιαννίδου και Πανωραία Ντόκου υπενθύμισαν ότι είναι ο σημαντικότερος αγώνας στην ιστορία της ομάδας, αλλά και στη μπασκετική ιστορία των Ιωαννίνων και θα δώσουν τα πάντα για το καλύτερο δυνατό.

«Θέλω προκαταβολικά να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που θα βρεθεί την Κυριακή στην Πάτρα και δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε το ανέφικτο» κατέληξε ο κ. Σιαμέτης. 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back