Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ελάτε στο γήπεδο»

Εικόνα του άρθρου «Ελάτε στο γήπεδο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/03/2019, 23:45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 12.30 το μεσημέρι, ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC δίνει ένα πολύ μεγάλο ματς που θα κρίνει σημαντικά μια από τις ιστορικότερες καμπές στο γιαννιώτικο μπάσκετ: Υποδέχεται την Πυλαία σε ένα ματς που πρέπει να πάρει οπωσδήποτε τη νίκη για να μπορεί να ελπίζει στη συμμετοχή στο μπαράζ ανόδου στην Α1 του γυναικείου μπάσκετ. Εκεί δηλαδή, που το τοπικό μπάσκετ δεν έχει φτάσει ποτέ.

 «Η παρουσία των φιλάθλων θα είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας» τόνισε στο pregame η υπεύθυνη επικοινωνίας Ροδάνθη Μπάτου και η Πανωραία Ντάλα συμπλήρωσε:

«Το μόνο που μας κυριεύει είναι η προσμονή και όχι το άγχος και σας περιμένουμε δίπλα μας. Έχω έρθει με μεταγραφή στα Γιάννενα, αλλά και από πριν άκουγα για το πόσο κοντά βρίσκεται ο κόσμος του ΠΑΣ στην ομάδα. Αυτή την Κυριακή λοιπόν, θα ήθελα να δω για ακόμα μια φορά, πόσο κοντά μας είναι οι φίλαθλοι».

Ο κόουτς Γιώργος Σιαμέτης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αν μας έλεγε κάποιος πριν από 7,5 μήνες ότι 17 Μάρτη θα παλεύαμε με την Πυλαία για τη δεύτερη θέση και για τα μπαράζ ανόδου στην Α1, θα τον περνούσαμε για τρελό. Μετά από πολύ επιμονή και υπομονή όμως και φοβερή δουλειά μέσα στο γήπεδο, έχουμε καταφέρει να είμαστε σε αυτό το σημείο, το οποίο πιστέψτε με, το μόνο που δεν κάνει είναι να μας αγχώνει».

Πρόσθεσε δε ότι «ενδεχομένως για πρώτη φορά στην ιστορία του γιαννιώτικου μπάσκετ, αν τα καταφέρουμε, η ομάδα μας θα μπορεί να συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου στην Α1 με τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του νότου».

Τέλος, κάλεσε και αυτός τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο: «Σε αυτά τα πέντε ματς και στα τρία εντός, θα ήθελα ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΣ να δείξει αυτό για το οποίο παραμιλάει όλη η Ελλάδα: ότι δηλαδή στέκονται δίπλα στην ομάδα ανεξαρτήτως τμήματος ή αθλήματος. Να δείξουμε την Κυριακή ότι ο ΠΑΣ αξίζει να είναι στις μεγάλες κατηγορίες πρώτα από όλα για τον κόσμο του»



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back