Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έρχονται Χριστούγεννα και...

Εικόνα του άρθρου Έρχονται Χριστούγεννα και...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/11/2019, 23:44
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για τα Χριστούγεννα ετοιμάζονται ο Δήμος Ιωαννιτών και τα νομικά του πρόσωπα, με την 11η Δεκεμβρίου να έχει οριστεί ως η ημερομηνία που θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης. 

Τα περί Χριστουγέννων ήρθαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με αφορμή την αποδοχή επιχορήγησης ποσού 15.000 ευρώ από την Περιφέρεια Ηπείρου για τον στολισμό της κεντρικής πλατείας αλλά και τη ΔΗΑΝΕΤΑΙ (Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Ακινήτων Ιωαννίνων).

Μέσω… της ΔΗΑΝΕΤΑΙ, θα διατεθεί το ποσό των 2000 ευρώ για την έκδοση φυλλαδίου για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ενώ ένα άλλο ποσό των 1500 ευρώ θα πάει για τη φιλοξενία της Φιλαρμονικής Νέων Δήμου Τρικκαίων. Η «αξιοποίηση» της ΔΗΑΝΕΤΑΙ για εκδηλώσεις καταγγέλθηκε από την παράταξη του Θωμά Μπέγκα.

Ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, από την πλευρά του, αφού διαβεβαίωσε ότι «το φετινό κόστος για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και τις εκδηλώσεις θα είναι χαμηλότερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές», δικαιολόγησε τα ποσά μέσω της ΔΗΑΝΕΤΑΙ λέγοντας ότι η συμμετοχή της εταιρίας «γίνεται στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της πόλης μας».

ΣΧΟΛΙΑ
Κοκκινοπανί
Αν ήταν όμως εβραϊκή η γιορτή θα ήταν άλλα τα ποσά ...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back