Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 11-05-2019, 13:54
ΗΠΕΙΡΟΣ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από τις βραδινές ώρες της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους, εξέδωσε πριν από λίγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν αύριο Κυριακή από αργά το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τη Δευτέρα, η Ήπειρος, τα νησιά του Ιονίου και η Δυτική Στερεά. Από το πρωί της ίδια μέρας τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι στη Θεσσαλία και τις Σποράδες και πρόσκαιρά τις μεσημβρινές ώρες, την Ανατολική Στερεά, και την Εύβοια.

Την Τρίτη κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου (κυρίως στα Βόρεια) η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και πιθανώς η Δυτική Στερεά. Από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά αναμένεται πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων.

Όπως σημειώνει η ΕΜΥ, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί και. κατά τη διάρκεια του επόμενου διημέρου Τετάρτης και Πέμπτης, με κατά διαστήματα έντονα φαινόμενα κατά τόπους στα δυτικά και τα βόρεια.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα