ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έρχεται ανανεωμένο το Honda HR-V

Εικόνα του άρθρου Έρχεται ανανεωμένο το Honda HR-V
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/09/2018, 15:57
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, αναβαθμισμένο εσωτερικό και εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες θα είναι κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες στους ευρωπαϊκούς δρόμους το ανανεωμένο Honda HR-V.

Οι αλλαγές εντοπίζονται στον εμπρός προφυλακτήρα ο οποίος φέρει πιο βαθιά τμήματα των αεραγωγών που φιλοξενούν τα στρογγυλά φώτα ομίχλης, ενώ οι προβολείς έχουν τώρα φακούς τύπου projector με ανασχεδιασμένα φώτα ημέρας LED, στάνταρ.

Στο εσωτερικό υπάρχουν ανασχεδιασμένα καθίσματα για τον οδηγό και το συνοδηγό. Περιλαμβάνουν τροποποιήσεις στο μαξιλάρι και την πλάτη, κάτι που βελτιώνει τη συνολική στήριξη, κυρίως στην περιοχή των ώμων.

Με το ξεκίνημα της παρουσίας του, τις επόμενες εβδομάδες το HR-V θα διατίθεται με τον ατμοσφαιρικό 1.5L i-VTEC βενζινοκινητήρα που προσφέρει απόδοση 130 ίππων και μέγιστη ροπή 155 Nm στις 4.600 σ.αλ. 

Η επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα ολοκληρώνεται σε 10,2 δεύτερα σε συνδυασμό με το μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και σε 10,9 δεύτερα με το προαιρετικό CVT. Ο βενζινοκινητήρας προσφέρει ένα εντυπωσιακό μίγμα ισχύος και απόδοσης και με επίσημες εκπομπές CO2 121 γραμμάρια στο χιλιόμετρο.

Η παραγωγή των εκδόσεων του ανανεωμένου HR-V 1.5L i-VTEC έχει ξεκινήσει και οι πρώτες παραδόσεις προγραμματίζονται για τον επόμενο μήνα, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσει ένας πιο σπορ κινητήρας 1.5L VTEC TURBO που θα αρχίσει να διατίθεται από την άνοιξη του 2019, μαζί με έναν 1.6L i-DTEC diesel.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back