Λυκ πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εργαζόμενοι Πειραιώς κατά κλεισίματος καταστημάτων

Εικόνα του άρθρου Εργαζόμενοι Πειραιώς κατά κλεισίματος καταστημάτων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/07/2021, 11:26
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο σύλλογος εργαζόμενων στην Τράπεζα Πειραιώς διαφωνεί με τα κλεισίματα καταστημάτων της τράπεζας και τη συρρίκνωση του δικτύου της σε όλη τη χώρα. Υπενθυμίζεται ότι τρια καταστήματα κλείνουν στην περιοχή της Ηπείρου.

Ο σύλλογος, με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει «ένα διαρκή αγώνα αποτροπής» του σχεδίου Sunrise της τράπεζας, σύμφωνα με το οποίο στόχος είναι η διακοπή λειτουργίας 75 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα και την παράλληλη μείωση του προσωπικού άνω των 2.000 εργαζόμενων.

«Ο σύλλογος έχει δρομολογήσει μέχρι σήμερα ένα αρχικό κύκλο παρεμβάσεων του σε Δήμους και Περιφερειακές Αρχές της χώρας σε συνέχεια των προηγούμενων παρεμβάσεων προς τα πολιτικά κόμματα στο τέλος του 2020, ώστε αφενός να ενημερώσει τις τοπικές κοινωνίες για τις επικείμενες εξελίξεις και αφετέρου να θέσει το θέμα σε όσο το δυνατό υψηλότερο θεσμικό επίπεδο, επιζητώντας τις ανάλογες πρωτοβουλίες από την πλευρά των οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ώστε να αποτραπούν με κάθε μέσο και τρόπο η περαιτέρω συρρίκνωση του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Παραθέτει αιτήματά του και ψηφίσματα, μεταξύ των οποίων για την Κόνιτσα και τις επαφές με τον Δήμο Ιωαννιτών.

«Παράλληλα έχει αποσταλεί προς συζήτηση και ψήφιση το υπόμνημα του συλλόγου μας στο Δήμο Ιωαννιτών, στις 23 Ιουνίου κατόπιν επικοινωνίας με το δήμαρχο κ. Ελισάφ, για τη ανάγκη διατήρησης των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς στο νομό Ιωαννίνων και στους Δήμους Πάργας, Πρεβέζης, Σουλίου στις 5 Ιουλίου για το επικείμενο κλείσιμο των σχετικών καταστημάτων» τονίζει.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3