ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΠΣ Ηπείρου και Hall of Brands μαζί και φέτος

Εικόνα του άρθρου ΕΠΣ Ηπείρου και Hall of Brands μαζί και φέτος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/11/2017, 11:31
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για δεύτερη χρονιά το Hall of Brands «ντύνει» το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων, ενώ παράλληλα γιορτάζει και τα δεύτερα γενέθλιά του με εκδηλώσεις (και εκπλήξεις) τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου. Χτες, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρίας Μπάμπης Καρβέλης, μαζί με τον Παναγιώτη Δαβή, μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΗΠ, παρουσίασαν την πρωτοβουλία και τα πολλά και διάφορα που θα συμβούν τη Δευτέρα. «Για δεύτερη χρονιά η ‘Σιόντης ΑΕ’ παραδίνει δωρεάν αθλητικό υλικό σε όλες τις ομάδες των ερασιτεχνικών κατηγοριών των Ιωαννίνων. Φέτος, οι ομάδες διάλεξαν οι ίδιες το υλικό που είχαν ανάγκη», είπε ο κ. Καρβέλης μεταξύ άλλων. «Παράλληλα, το Hall of Brands γιορτάζει τα δεύτερά του γενέθλια. Υποσχόμαστε εκπλήξεις για τον κόσμο που θα έρθει, καθώς επίσης και μια μικρή ανταπόδοση στην τοπική κοινωνία που στηρίζει την εταιρία εδώ και 44 ολόκληρα χρόνια» πρόσθεσε ο κ. Καρβέλης

Ένα κομμάτι των εκδηλώσεων, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, θα είναι και η εθελοντική αιμοδοσία από τις 10 ως τις 12 το πρωί, στο χώρο του καταστήματος στο 6ο χιλιόμετρο Ιωαννίνων-Άρτας. Ο κ. Καρβέλης κατέληξε τονίζοντας ότι «πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια για να βελτιώνονται οι συνθήκες άθλησης όλων».

Ο κ. Δαβής από την πλευρά του ευχαρίστησε το Hall of Brands «που είναι αρωγός στη διάδοση και επέκταση του τοπικού ποδοσφαίρου έξω από τα Γιάννενα». Τα υλικά θα δοθούν σε όλες τις ομάδες των 3 κατηγοριών, καθώς και σε τμήματα υποδομής. «Χωρίς αυτή τη χορηγία, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ομάδες να μην μπορούσαν να ανταποκριθούν λόγω των οικονομικών δυσκολιών» πρόσθεσε. Τέλος, κάλεσε και αυτός τον κόσμο να ανταποκριθεί στην αιμοδοσία τη Δευτέρα στο Hall of Brands, και «να γίνει ο καθένας μας χορηγός ζωής».

Η αιμοδοσία περιλαμβάνει και εκπλήξεις με δώρα, ενώ η παράδοση του αθλητικού υλικού θα γίνει το απόγευμα, από τις 5 και μετά. Η ολοήμερη εκδήλωση περιλαμβάνει ακόμα dj sets και Catering από τον δεύτερο μεγάλο χορηγό της ΕΠΣΗΠ, το Maison.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back