ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επιτυχία, εν μέσω… χιονόπτωσης για τη Δίωξη Ναρκωτικών

Εικόνα του άρθρου Επιτυχία, εν μέσω… χιονόπτωσης για τη Δίωξη Ναρκωτικών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/01/2017, 16:10
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων κατάφεραν να "μπλοκάρουν" ξημερώματα Τετάρτης ένα φορτίο ναρκωτικών, μέσα στα Γιάννενα

Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στα Καρδαμίτσια, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, ένας 38χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται για εισαγωγή στη χώρα, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο συλληφθείς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε,  βρέθηκαν στο πορτ - παγκάζ του οχήματος,  δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιέχουν 85 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 89 κιλών και 250 γραμμαρίων.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, ιδιοκτησίας υπηκόου Ρουμανίας, που αναζητείται καθώς και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back