ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επιστρέφουν τα rapid tests

Εικόνα του άρθρου Επιστρέφουν τα rapid tests
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/11/2020, 17:04
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα rapid tests επιστρέφουν, με την Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με τις Κινητές Μονάδες Υγείας του ΕΟΔΥ και την 6η Υγειονομική Περιφέρεια να ανακοινώνει πρόγραμμα δράσης που αφορά αυτές τις ημέρες.

Τα rapid tests θα γίνουν σε διάφορες δομές, από μητροπόλεις μέχρι διοικητικές, αστυνομικές και δικαστικές υπηρεσίες και Δήμους μέχρι και σχολεία, τα οποία προφανώς, από τη στιγμή που είναι κλειστά για τους μαθητές, προσφέρονται ως χώροι διενέργειας των τεστ. Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, αυτή τη φορά τα rapid tests είναι πιο στοχευμένα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον προγραμματισμό:

Στα Ιωάννινα: Δικαστικό Μέγαρο (διοικητικούς υπαλλήλους, δικαστικούς επιμελητές, δικηγόροι), Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών, ΚΤΕΟ, Τελωνείο Ιωαννίνων, Δήμος Πωγωνίου (προσωπικό), Πυροσβεστικές υπηρεσίες, ΕΚΑΒ.

Στην Άρτα: 4o Δημοτικό Σχολείο Άρτας, Δημοτικό Σχολείο Γραμμενίτσας, Δημοτικό Σχολείο και νηπιαγωγείο Κομποτίου, Υπηρεσίες Π.Ε. Άρτας, Υπηρεσίες Δήμου Αρταίων, Δημοτικό Σχολείο Καλαμιάς, Αστυνομικές Υπηρεσίες.

Στην Πρέβεζα: Ειδικό  Σχολείο Πρέβεζας, Δημοτικό Σχολείο Καναλίου, Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης (Σαμψούντα), Ιερείς και Ιεροψάλτες Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρέβεζας.

Το πρόγραμμα θα ανανεώνεται βάσει του προγραμματισμού.

Για την προσέλευση των εργαζομένων κ.α., τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back