Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/09/2019, 19:04
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα Γιάννενα επισκέπτεται αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην προσπάθειά του «την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιφέρειας και την προβολή καλών πρακτικών». Το πρόγραμμα της επίσκεψής του ανακοινώθηκε και επίσημα.

Πρώτος σταθμός της αυριανής επίσκεψης του πρωθυπουργού  θα είναι η μονάδα επεξεργασίας αστικών στερεών αποβλήτων στο Ελευθεροχώρι Δωδώνης, στις 10.30 το πρωί. Αμέσως μετά, θα επισκεφθεί το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, όπου υλοποιείται το έργο της αναστήλωσης. Επόμενος σταθμός του το αγρόκτημα της Ιεράς Μονής Βελλά Ιωαννίνων, που διαχειρίζεται η Μητρόπολη.

Στις 18:00, θα παραστεί στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του Ζαγορίου για ένταξή του στον κατάλογο πολιτιστικών τοπίων της Unesco, η οποία θα γίνει στη Βίτσα.

Η επίσκεψή του θα κλείσει με τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ, στις 20:00. Με τον κ. Ελισάφ, ο κ. Μητσοτάκης είχε συναντηθεί στα μέσα Ιουνίου μετά την εκλογή του νέου δημάρχου και πριν την εκλογή του προέδρου της ΝΔ στην πρωθυπουργία της χώρας.


* Φωτογραφία από την περιοδεία του στο Μέτσοβο τον περασμένο Ιούνιο

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back