Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη στο εργοτάξιο του Δήμου

Εικόνα του άρθρου Επίσκεψη στο εργοτάξιο του Δήμου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/04/2019, 21:10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης επισκέφθηκε το εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών και συναντήθηκε με τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου εργαζόμενων.

«Είχαν διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα των εργαζομένων, τα αιτήματά τους καθώς και τις προτάσεις τους που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών» σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Νάτσης ανέπτυξε στους αντιπροσώπους των εργαζομένων τις θέσεις της παράταξης για τα ζητήματα της οργάνωσης των υπηρεσιών του Δήμου, «του δημόσιου χαρακτήρα που πρέπει να έχουν οι υπηρεσίες  που προσφέρονται στους πολίτες, απέναντι στις λογικές της ιδιωτικοποίησης και του κέρδους που επαγγέλλονται άλλες παρατάξεις».

Οι δύο πλευρές κατέληξαν στο ότι «καθήκον μιας δημοτικής αρχής είναι η διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας και του εργοταξίου του Δήμου, της ορθολογικής στελέχωσης των υπηρεσιών μέσα από ένα καθεστώς διαφάνειας και αξιοκρατίας με στόχο την καλύτερη απόδοση τους επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back