ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Συνάντηση στην αυστριακή πρεσβεία

Εικόνα του άρθρου Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Συνάντηση στην αυστριακή πρεσβεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/07/2022, 16:34
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με τον Κριστόφ Στουρμ, τον επίτροπο εμπορίου της αυστριακής πρεσβείας στην Αθήνα συναντήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου, ο οικονομικός επόπτης Μάκης Χρυσοστόμου και ο σύμβουλος επικοινωνίας και Μάρκετινγκ Κώστα Κυρίτση. Η συνάντηση έγινε στην Πρεσβεία και μεταξύ άλλων περιλάμβανε συζήτηση για θέματα τουρισμού, τροφίμων και ποτών, τεχνολογίας καθώς και τον κλάδο υποστήριξης των κατασκευών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Δημητρίου ανέλυσε τη «βαθιά ιστορική σχέση που συνδέει την πόλη των Ιωαννίνων με την Βιέννη» και ο κ. Στουρμ «ενθουσιάστηκε για  τη διορατικότητα αλλά και την οξυδέρκεια που διέκρινε  τους ευεργέτες που προέρχονταν από τα  Ιωάννινα».

Ανάμεσα στα υπόλοιπα έγινε και πρόταση για  δράση του Επιμελητηρίου στη Βιέννη σε συνεργασία με τo εμπορικό τμήμα της  αυστριακής πρεσβείας  και του εμπορικού τμήματος της Ελλάδας στην Αυστρία. Ο κ. Δημητρίου τέλος κάλεσε τον κ. Στουρμ να συμμετάσχει η Αυστρία στην έκθεση τοπικών προϊόντων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων με δικούς της εκθέτες και ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back