ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επίθεση στο εκλογικό κέντρο του Λ. Νάτση

Εικόνα του άρθρου Επίθεση στο εκλογικό κέντρο του Λ. Νάτση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/05/2019, 18:11
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Για «φασιστική ενέργεια» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Γιάννενα. Πολίτες για την Ανατροπή» με υποψήφιο δήμαρχο τον Λάζαρο Νάτση. Όπως φαίνεται από φωτογραφίες, το εκλογικό κέντρο της παράταξης δέχτηκε μια επίθεση, την οποία η παράταξη συνδέει με την άφιξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα Γιάννενα. Η επίθεση αφορά… παρέμβαση σε μπάνερ και σκίσιμο αφίσας…

Μια ενέργεια που «αποδεικνύει την ανάγκη να απομονωθούν όσοι συνεχίζουν να σκέφτονται με όρους του χτες. Ο φασισμός και οι αντιδημοκρατικές εκφράσεις του απαιτείται να καταδικαστούν από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες» όπως υποστηρίζει η παράταξη.

Η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τις υπόλοιπες παρατάξεις, τα κόμματα, τους φορείς, τις συλλογικότητες και τους πολίτες «να καταδικάσουν απερίφραστα αυτές τις φασιστικές πρακτικές. Δεν χωράνε στα Γιάννενα. Δεν χωράνε πουθενά. Δεν μας τρομάζουν. Είμαστε Απέναντι».

Η πρώτη παράταξη που έβγαλε άμεσα ανακοίνωση καταδίκης της επίθεσης ήταν του Μωυσή Ελισάφ. «Πρόκειται για ενέργεια που δεν συνάδει με τον πολιτικό πολιτισμό, τη δημοκρατία και το ήπιο προεκλογικό κλίμα. Το ήπιο προεκλογικό κλίμα έχουμε υποχρέωση όλοι να το διαφυλάξουμε για το καλό της πόλης και των πολιτών. Αποτελεί προϋπόθεση ώστε να αναπτυχθεί γόνιμος διάλογος και να δοθεί χώρος για την ανταλλαγή απόψεων με τους συνδημότες μας. Τέτοιες ενέργειες πρέπει να βρουν απέναντί τους όλες τις παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών» επισημαίνει η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή». 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back