ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«… επίθεση από συγκεκριμένα κέντρα»

Εικόνα του άρθρου «… επίθεση από συγκεκριμένα κέντρα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/09/2023, 22:47
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Tην έκπληξή του για τη μη ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο της «Όμορφης Πόλης» προκειμένου να συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Ιωαννιτών, εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Παντελή Κολόκα.

Το Πρωτοδικείο έκρινε ότι η «Όμορφη Πόλη» δεν περιλαμβάνει τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η «ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν συμπεριέλαβε τα ορθά στοιχεία προς το Πρωτοδικείο». 

Γι αυτό και ο συνδυασμός θα προβεί σε αίτηση μεταρρύθμισης της εν λόγω απόφασης του δικαστηρίου. «… σεβόμενοι απόλυτα την απόφαση της Δικαιοσύνης, αλλά έχοντας, τα στοιχεία αυτά, τα οποία δεν είχαν στη διάθεσή τους οι δικαστές για την ορθή κρίση τους, θα προβούμε σε αίτηση μεταρρύθμισης της εν λόγω απόφασης στο αρμόδιο Δικαστήριο, για τη δίκαιη ανακήρυξη της παράταξής μας» αναφέρει.

Παράλληλα, ο συνδυασμός κάνει λόγο για «μια ‘άρρωστη’ πολιτικά επίθεση που δέχεται, ο επικεφαλής της παράταξής μας από συγκεκριμένα κέντρα, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό τόσο των υποψηφίων μας όσο και των ψηφοφόρων μας, αλλά και την προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμησής του» και προσθέτει ότι «επιφυλασσόμαστε να απαντήσουμε στις κάλπες...». Ο συνδυασμός δεν κατονομάζει τα «συγκεκριμένα κέντρα».


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back