ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εορταστικό στοπ στην οδό Ανεξαρτησίας

Εικόνα του άρθρου Εορταστικό στοπ στην οδό Ανεξαρτησίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/12/2021, 10:40
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι εργασίες ανάπλασης της οδού Ανεξαρτησίας πρόκειται να σταματήσουν για έναν μήνα περίπου λόγω εορτών. Όπως ειπώθηκε κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων (με τηλεδιάσκεψη), η διακοπή των εργασιών θα γίνει το πολύ μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Το ζήτημα έθεσε η παράταξη «Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο» με επικεφαλής τον Χρήστο Πατσούρα (η παράταξη είχε βγάλει και σχετική ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα), ρωτώντας τι θα γίνει με το εργοτάξιο που έχει στηθεί.

Ο αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Αρλέτος ανέφερε ότι η διακοπή των εργασιών γίνεται σε συνεννόηση με τον Σύλλογο Ιστορικού Κέντρου (που εκπροσωπεί κυρίως καταστηματάρχες της περιοχής) και ότι επεσήμανε πως «όποια περίοδο κι αν ξεκινούσαν οι εργασίες, θα υπήρχαν προβλήματα». Ωστόσο, δεν κατάφερε να απαντήσει στο αν το εργοτάξιο θα παραμείνει ως έχει κατά την περίοδο των εορτών. Είπε μόνο ότι θα τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας για τη διέλευση των πεζών.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενότητα Πολιτών» Γιάννης Λιόντος επανήλθε στο θέμα λέγοντας ότι «το πρόβλημα είναι ότι σταματάει ένα έργο αφήνοντας πίσω ένα εργοτάξιο. Η υλοποίηση στο πεδίο θέλει σοβαρή αντιμετώπιση».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back