ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένωση Γονέων: «Φτάσαμε Νοέμβριο με 4ωρα»

Εικόνα του άρθρου Ένωση Γονέων: «Φτάσαμε Νοέμβριο με 4ωρα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/11/2023, 07:42
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ένωση Γονέων ν. Ιωαννίνων στηρίζει την μαθητική κινητοποίηση της 6ης Νοεμβρίου-στα Γιάννενα θα γίνει συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αποφάσεις συμμετοχής έχουν πάρει δεκαπενταμελή και πενταμελή συμβούλια, καθώς και φοιτητικοί σύλλογοι, που εκφράζουν και την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό. Απόφαση για στάση εργασίας έχει πάρει και η ΟΛΜΕ.

«Σε αυτόν τον αγώνα επιβάλλεται να είμαστε μαζί με τα παιδιά μας. Καθημερινά ως γονείς ζούμε τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούνται από την εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης» αναφέρει ή Ένωση και μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι έχει φτάσει Νοέμβριος, αλλά υπάρχουν ακόμα κενά και γίνονται 4ωρα και 5ωρα μαθήματα, συμπτύσσονται τμήματα σε 27-29 άτομα για να «επαρκέσουν» οι εκπαιδευτικοί, οι υποδομές παραμένουν προβληματικές, τα τμήματα Ένταξης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η Παράλληλη Στήριξη των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες «σκοντάφτουν στην πολιτική της χρόνιας υποχρηματοδότησης».

(φωτό αρχείου)


ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Πάντως είναι άλλο πράγμα η στήριξη στον παλαιστινιακό λαό και άλλο η διαμαρτυρία για τα κενά στα σχολεία . Δεν μπαίνουν στο ίδιο καλάθι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back