Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΛΛΑΔΑ

Ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα η μητέρα της 12χρονης

Εικόνα του άρθρου Ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα η μητέρα της 12χρονης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/10/2022, 15:36
ΕΛΛΑΔΑ

Αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης κόρης της, μετάγεται σήμερα στα δικαστήρια, η 37χρονη μητέρα του παιδιού από τον Κολωνό.

Μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης η 37χρονη μητέρα του παιδιού καλείται να λογοδοτήσει στην ανακρίτρια της υπόθεσης, για τα στοιχεία που την καθιστούν εμπλεκόμενη στην φρικώδη υπόθεση που διερευνούν οι δικαστικές Aρχές, οι οποίες χθες οδήγησαν στην φυλακή τους δύο πρώτους κατηγορούμενους για την σεξουαλική βία και εξώθηση στην πορνεία του παιδιού.

Η κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος της 37χρονης, μητέρας οκτώ παιδιών, είναι αντίστοιχη με εκείνη που βαρύνει τον ήδη προσωρινά κρατούμενο Ηλία Μίχο. Ο καταστηματάρχης με σωρεία στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία φαίνεται πως «διέθετε» μέσω του διαδικτύου το σώμα της 12χρονης σε ενδιαφερόμενους να έχουν καταναγκαστικές σεξουαλικές πράξεις με το ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με νομικούς, η κατηγορία σε βάρος της μητέρας θα μπορούσε να αφορά όχι μόνο ενεργό συμμετοχή της στην εμπορία του παιδιού και τη νομή των «αμοιβών», αλλά ακόμη και την «ανοχή» που ίσως επεδείκνυε, ουσιαστικά την διευκόλυνση σε όσα διαλαμβάνονταν σε βάρος του παιδιού της, από τον εργοδότη της ίδιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back