ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιακά περάσματα, ταχύτατοι χρόνοι

Εικόνα του άρθρου Εντυπωσιακά περάσματα, ταχύτατοι χρόνοι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/07/2016, 15:03
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

 Μόνο υπερβολή δεν θα ήταν αν έλεγε κανείς πως το 22ο Ηπειρωτικό Mini Rally θα μείνει στην ιστορία σαν ένας ταχύτατος αγώνας που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αγώνες rally του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Τα 44 πληρώματα που βρέθηκαν στην αφετηρία του αγώνα πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στις δυο ειδικές «Δωδώνη» και «Μάρμαρα» και απόλαυσαν τα περίπου 60 χιλ. του αγώνα.

Πρώτοι στο Mini Rally των Ιωαννίνων, αναδείχθηκαν τελικά οι πολύ γρήγοροι

Τάκης Καμπύλης και Μάριος Τσαούσογλου με το εντυπωσιακό Skoda Fabia S2000, ενώ ο Νίκος Καρπάνος με συνοδηγό τον πατέρα του Δημήτρη Καρπάνο με το Mitsubishi Lancer Evo X, πήραν τη δεύτερη θέση πίσω από τους ταχύτατους Γιαννιώτες, Βαγγέλη Τσιούρη και Αριστοτέλη Παππά που με το Peugeot 106 S16, που κατέκτησαν επάξια την τρίτη θέση της γενικής και την πρώτη στην Α6.

Στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης οι επίσης πολύ γρήγοροι Γιαννιώτες Βαγγέλης Μπλάτζος – Τέλης Κωστανάσιος που με το δικό τους Peugeot 106 S16 πήραν και τη δεύτερη θέση στην Α6.

Πίσω από τα δυο τοπικά πληρώματα και στην 5η θέση της γενικής βρέθηκε ένα ακόμη Mitsubishi Lancer Evo IX, των Σαμαρά και Χαλδαίου, ενώ την 6αδα συμπλήρωσε το Evo VIII, του Δημήτρη Μπατσαρά με συνοδηγό την Ιωάννα Γεωργάκα.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back