ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ενότητα Πολιτών: «Σιωπά η δημοτική αρχή» για τα led

Εικόνα του άρθρου Ενότητα Πολιτών: «Σιωπά η δημοτική αρχή» για τα led
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/04/2021, 16:24
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ενότητα Πολιτών εγκαλεί τη δημοτική αρχή ότι τηρεί «σιγή ιχθύος» για το θέμα των led, με αφορμή όσα αναφέρονται σε επιστολή της δικηγόρου της Περιφέρειας Ηπείρου κας Τατάγια.

Η παράταξη, η οποία παραθέτει και Βασίλη Παπακωνσταντίνου, «φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα...», τονίζει ότι όσα αναφέρονται στην απάντηση της κας Τατάγια σε τοπική ιστοσελίδα, αλλά και όσα ειπώθηκαν στο περιφερειακό συμβούλιο, καθιστούν «απόλυτα σαφές ότι η αναβάθμιση του οδοφωτισμού στο Δήμο Ιωαννιτών, έστω κι όπως έχει επιλέξει να την υλοποιήσει η δημοτική αρχή, κινδυνεύει».

Η Ενότητα τονίζει μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν σημεία στη μελέτη που δεν είναι γνωστό αν έχουν αλλάξει, ενόψει επαναδημοπράτησης και αναφέρει:

«Απορούμε ειλικρινά, απ' όλα αυτά που δημοσίως πια έγιναν γνωστά απ' αυτή την επιστολή, κατά πόσο η δημοτική αρχή αγωνία για την εξέλιξη του έργου. Πιστεύει ότι την αφορούν και οφείλει έστω και την ύστατη στιγμή να έχει ξεκάθαρη άποψη για το διαγωνισμό;».

Τέλος, σημειώνει ότι «όσα υποστηρίζουμε από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή για ένα έργο που αφορά αποκλειστικά το δήμο Ιωαννιτών, η Δημοτική αρχή έχει παραδώσει εν λευκώ τη διαχείρισή του, στην Περιφέρεια, αποτυπώνουν την μοναδική αλήθεια» και προτρέπει τη δημοτική αρχή να συμμετάσχει ενεργά μέσω των υπηρεσιών του Δήμου, στη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back