ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ενότητα Πολιτών»: Πρόσκληση διαλόγου

Εικόνα του άρθρου «Ενότητα Πολιτών»: Πρόσκληση διαλόγου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/01/2021, 14:41
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πρόσκληση σε όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου καθώς και σε φορείς και συλλόγους των Ιωαννίνων να συμμετέχουν στην Ιστοσελίδα Διαλόγου κι Επικοινωνίας Αυτοδιοίκησης, απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας.

Όπως τονίζει, τόσο ως προς τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου όσο και προς τους φορείς και τους συλλόγους, η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα»  εγκαινίασε έναν διαδικτυακό χώρο – ένα forum, με την προσδοκία να αποτελέσει ένα ανοιχτό βήμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων γύρω από τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ιωαννιτών.

Η πρόσκληση συμμετοχής στην προσπάθεια αυτή, δημιουργώντας έναν λογαριασμό ως παράταξη/φορέας/σύλλογος, έχει στόχο τη συμμετοχή στο διάλογο και την κατάθεση προτάσεων και ιδεών.

Μαζί με την πρόσκληση συμμετοχής έχουν επισυναφθεί αναλυτικές οδηγίες εγγραφής οι οποίες υπάρχουν αναρτημένες και στην αρχική σελίδα του φόρουμ.

Η πρόσβαση σε αυτό γίνεται είτε μέσω της ιστοσελίδας της παράταξης www.neagiannena.gr είτε κατευθείαν στο https://ideaenotita.discussion.community/.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back