ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ενότητα Πολιτών κατά προέδρου ΔΕΥΑΙ

Εικόνα του άρθρου Ενότητα Πολιτών κατά προέδρου ΔΕΥΑΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/01/2021, 15:22
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κατά της ΔΕΥΑΙ και του προέδρου της στρέφεται η Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα με ανακοίνωσή της.

Κατηγορεί τον πρόεδρο της επιχείρησης Άρη Μπαρτζώκα ότι «δεν νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί» για μια σειρά ζητήματα και κυρίως, για την καθυστέρηση συμβασιοποίησης επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού.

Η ανακοίνωση έγινε με αφορμή δηλώσεις του κ. Μπαρτζώκα σε «τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης» όπως αναφέρει η παράταξη.

Δίνει δίκιο στους κατοίκους της οδού Καπετάν Χασιώτη και της γύρω περιοχής, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί εκεί, με την επέκταση της αποχέτευσης σε Δροσιά-Πεντέλη.

«Δεν μπορούν να υπάρχουν δικαιολογίες εκ μέρους της ΔΕΥΑΙ» αναφέρει η Ενότητα Πολιτών, γιατί, όπως τονίζει, η ευθύνη εκτέλεσης ενός έργου, χωρίς αυτό να δημιουργεί προβλήματα στους πολίτες, είναι δική της ευθύνη.

Επίσης, η παράταξη καταγγέλλει τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ, με αφορμή τη δήλωσή του ότι θα προσπαθήσει να εντάξει στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» το έργο «Ολοκληρωμένο δίκτυο συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων στους οικισμούς Κάτω Μάρμαρα, Ολυμπιαδά και Τ.Κ. Αμφιθέας» συνολικού προϋπολογισμού 5,3 εκ. ευρώ, «το οποίο η προηγούμενη διοίκηση είχε εντάξει στο πρόγραμμα ‘Φιλόδημος’ και αναιτίως μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει καμία διαδικασία υλοποίησης».

Τέλος, εκφράζει επιφυλάξεις, κατά πόσο η διοίκηση της ΔΕΥΑΙ θα «καταφέρει να ωριμάσει και να υλοποιήσει μια σειρά νέων έργων, τη στιγμή που δεν μπορεί να ολοκληρώσει έργα που τις παραδόθηκαν ώριμα και ενταγμένα σε χρηματοδοτικά προγράμματα κι λόγω δικών της αστοχιών έχουν βαλτώσει».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back