Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 4-01-2020, 09:49
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Οι Στίχοιμα γιορτάζουν τις δυο δεκαετίες μουσικής και συναυλιακής παρουσίας του και έναν χρόνο από την κυκλοφορία του τελευταίου τους δίσκου με τίτλο «Θάλασσα».
Οι Στίχοιμα ιδρυθήκαν το 1999 και είναι από τα παλιότερα χιπ χοπ σχήματα στη χώρα. Ξεκίνησαν μαζί με το Θηρίο το ’99, στη Freestyle και το 2003 κυκλοφόρησαν την «Πτώση των Αγγέλων».

Δισκογραφία

  • 2003-Πτώση των αγγέλων
  • 2004-4εις δαίμονες
  • 2006- Γεράκι στο χώμα
  • 2012-Μηχανές
  • 2018-Θάλασσα


Τιμές εισιτηρίων-Προπώληση: 10€ (Grizzlie tattoo, Μάνθος Οπτικά, Γερμανός)

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα