Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ένας «τρισδιάστατος κύβος» στη μέση του δρόμου…

Εικόνα του άρθρου Ένας «τρισδιάστατος κύβος» στη μέση του δρόμου…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/05/2019, 00:34
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε μια συζητήσιμη παρέμβαση προχώρησαν τα «φαντάσματα των Ιωαννίνων» που στηρίζουν την παράταξη «Γιάννενα τώρα» φορώντας λευκά ρούχα και μάσκες. Ζωγράφισαν έναν τρισιδιάστατο κύβο στη μέση σχεδόν του δρόμου, μετά το Καμίνι στα Ζευγάρια.

Το σημείο είναι όντως επικίνδυνο, καθώς δεν υπάρχει ούτε φωτισμός, ούτε πεζοδρόμιο. Ωστόσο, ο τρισδιάστατος κύβος που βρίσκεται στο ένα ρεύμα του δρόμου (και όχι πχ μια τρισδιάστατη διάβαση πεζών) περισσότερα προβλήματα προκάλεσε, παρά έλυσε.

Η παράταξη (δια… «Φαντασμάτων») αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η δράση αυτή είχε σκοπό να αναδείξει ένα χρονίζον πρόβλημα στην οδό Άρη Βελουχιώτη του Δήμου Ιωαννιτών το οποίο εγκυμονεί κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος. Επίσης είχε σκοπό να αποδείξει ότι με έξυπνες, φτηνές και, κυρίως, αποτελεσματικές δράσεις ο Δήμος μπορεί όχι μόνο να παρέμβει ουσιαστικά στα καθημερινά προβλήματα της πόλης αλλά και να δώσει καινοτόμες, πρωτότυπες λύσεις».

Μάλιστα, τοποθέτησαν και πινακίδα (με το σήμα της παράταξης…) που προειδοποιεί για κίνδυνο στο δρόμο. Επισημαίνουν πάντως ότι το χρώμα είναι… οικολογικό, «ώστε να μη προκληθεί επιβάρυνση στο περιβάλλον και σε λίγες μέρες θα σβηστεί, καθώς είναι υδροδιαλυτό, ενώ θα αποσύρουμε και τις πινακίδες ώστε να μην ρυπάνουμε το περιβάλλον. Όμως το πρόβλημα θα παραμείνει αν ο Δήμος δεν φωτίσει την περιοχή και δεν δημιουργήσει πεζοδρόμια».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back