ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένας κόμβος και οι πολλές ευχαριστίες του Μιχ. Πλιάκου

Εικόνα του άρθρου Ένας κόμβος και οι πολλές ευχαριστίες του Μιχ. Πλιάκου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/12/2020, 18:23
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ενθουσιασμένη είναι η δημοτική αρχή Ζίτσας με την απόφαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου να προχωρήσει στη δημοπράτηση ενός διπλού κυκλικού κόμβου επί της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Κόνιτσας, με προϋπολογισμό 2,7 εκατ. ευρώ. Κάνει λόγο, με έναν υπέρμετρο τρόπο» για «χριστουγεννιάτικο ‘μποναμά’» και για «κόμβους από το μέλλον» (sic).

Ο πολιτικός ενθουσιασμός της δημαρχίας του Μιχάλη Πλιάκου εκφράζεται κυρίως προς το πρόσωπο του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη (με τον οποίο ο κ. Πλιάκος ήταν χρόνια συνεργάτης ως νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος), τον οποίο ευχαριστεί επειδή «στα μεγάλα ζητήματα για τον Δήμο μας δηλώνει παρών και συμβάλλει καθοριστικά στην υλοποίησή τους». Ο δήμαρχος Ζίτσας συγχαίρει τη μελετητική ομάδα, την τεχνική υπηρεσία και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής, αλλά και τη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», η οποία κι αυτή, όπως προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση, «βοήθησε καταλυτικά να μπει ένα τέτοιο έργο στην τελική φάση υλοποίησης»…

Πέραν των ένθερμων ευχαριστιών προς κ. Καχριμάνη και «Δωδώνη», η κατασκευή κόμβου στην περιοχή ήταν όντως ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής του Αγίου Ιωάννη. Όπως επισημαίνεται, με τον κόμβο θα υπάρξει ασφαλής είσοδος στο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» και ασφαλής ροή στο διπλό ρεύμα της εθνικής οδού και στην είσοδο-έξοδο της Ελεούσας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back