ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα τουρνουά ποδοσφαίρου και η «συμμετοχή» του προέδρου της Βουλής

Εικόνα του άρθρου Ένα τουρνουά ποδοσφαίρου και η «συμμετοχή» του προέδρου της Βουλής
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/06/2024, 23:38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τη συμμετοχή 700 και πλέον αθλητών από 13 ποδοσφαιρικά σωματεία από όλη την Ελλάδα θα γίνει το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που οργανώνουν ο Δήμος Ζίτσας και η «Θύελλα» Ελεούσας, το τριήμερο 18-20 Ιουνίου. Ένα τουρνουά ποδοσφαίρου, στο οποίο «συμμετέχει» και ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

Στους στόχους της διοργάνωσης αναφέρθηκε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ζίτσας Δημήτρης Δημητρίου επισημαίνοντας: «Για τη δημοτική αρχή η διεξαγωγή ενός τουρνουά ακαδημιών με τη συμμετοχή ομάδων απ’ όλη τη χώρα, αποτελούσε στόχο καθώς θεωρούμε πως πρόκειται για μια διοργάνωση που προάγει τον αθλητισμό, αναπτύσσει την ομαδικότητα και την ευγενή άμιλλα στα παιδιά και τους νέους δίνοντάς τους κίνητρα να συνεχίσουν να αθλούνται» ανέφερε σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δημήτρης Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου πρόσθεσε δε ότι το τουρνουά γίνεται πραγματικότητα χάρη «στην αμέριστη βοήθεια του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα» και την προσπάθεια της διοίκησης και της τεχνικής διοίκησης της «Θύελλας».

Τον πρόεδρο της Βουλής ευχαρίστησε και ο τεχνικός διευθυντής της «Θύελλας» (και πλέον γενικός αρχηγός του ΠΑΣ) Γιώργος Ντάσιος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back