Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα σημαντικό live στο Beatnik

Εικόνα του άρθρου Ένα σημαντικό live στο Beatnik
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/11/2017, 11:38
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Οι Αγγλίδες Midas Fall μαζί με τον Έρικ Χάουντεν, a.k.a Raised by swans, παίζουν στις 16 Νοεμβρίου στο Beatnik (Ανεξαρτησίας 123, έναρξη 21.00, εισιτήρια 5 ευρώ), Special guest είναι οι Έλληνες Mojave Sky.

Τους post-rockers Midas Fall αποτελούν οι Elisabeth Heaton (φωνή, κιθάρα) και η Rowan Burn (μπάσο), με τρία άλμπουμ ήδη στο ενεργητικό τους. Η μουσική τους παραπέμπει σε Portishead και Explosions in The Sky ενώ η ευρωπαϊκή τους περιοδεία που περιλαμβάνει και τα Γιάννενα, γίνεται στο πλαίσιο προώθησης του τέταρτου άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018.


Μαζί τους, ο καναδικής καταγωγής Raised By Swans (κατά κόσμον Eric Howden) που είναι και αυτός στη φάση ολοκλήρωσης του τέταρτου άλμπουμ του. Ανάμεσα στις δραστηριότητές του είναι η μουσική για ταινίες του Ατόμ Εγκογιάν. 



Τέλος, ο Λάζαρος - Αντώνιος Χατζηλαζάρου είναι ο άνθρωπος πίσω από τον τίτλο Mojave Sky, ένα solo experimental project αρχικά, που στην πορεία εξελίχθηκε σε κανονικό μουσικό συγκρότημα. Το «Elements» ήταν αυτό που έβαλε τους MS στο μουσικό χάρτη.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back