Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα σαββατοκύριακο με αρκετές επιλογές

Εικόνα του άρθρου Ένα σαββατοκύριακο με αρκετές επιλογές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/01/2019, 11:49
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέατρο, μουσική, σινεμά… Αυτό το σαββατοκύριακο οι επιλογές είναι αρκετές.

Καταρχάς, ο «Γλάρος» του Τσέχωφ από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και το Θεσσαλικό Θέατρο, μια παράσταση που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, συνεχίζει να παίζεται στο Καμπέρειο Θέατρο (Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:00). Σε θεατρικό επίπεδο επίσης, και τις δύο αυτές ημέρες, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», στα παλιά σφαγεία, έρχεται το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν με την παράσταση «Όλο σπίτι, κρεβάτι κι εκκλησία» του Ντάριο Φο και της Φράνκα Ράμε (στις 21:00).

Στο Θέατρο «Έκφραση» (Αραβαντινού 14), σήμερα δίνεται η δεύτερη και τελευταία παράσταση «Δεν υπάρχει κράτος Madame» με τον τραγουδοποιό Παντελή Αμπαζή και τον ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά.

Στον ίδιο χώρο, την Κυριακή, παίρνει τη σκυτάλη το έργο «Το αγόρι με τα μαγικά δάκτυλα» με το Antrala puppet theater και το θέατρο μαριονέτας Ανταμαπανταχού. Θα δοθούν δύο παραστάσεις (12:00 και 17:00), οι οποίες απευθύνονται σε παιδιά 4 ετών και άνω. Την Κυριακή επίσης, στις 11:30, η ερασιτεχνική ομάδα «Οι Αθεράπευτοι» θα παρουσιάσει τον «Ξακουστό ιππότη Δον Κιχώτη».

Στα μουσικά του σαββατοκύριακο, πρωταγωνιστεί το δίδυμο Σπύρος Γραμμένος και Πάνος Φραγκιαδάκης που εμφανίζονται σήμερα στις 21:30, στο Stage.

Σήμερα επίσης, στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου, στις 18:30, εμφανίζονται σύνολα και ορχήστρες κιθάρας από διάφορες πόλεις, με ελεύθερη είσοδο.

Τελευταία επιλογή, το σινεμά. Πέραν των ταινιών που προβάλλονται στο Odeon Paralimnio, το καλλιτεχνικό σωματείο «Εξαύδα» προβάλλει αύριο και τη Δευτέρα, στις 20:15, την ταινία «Διπλή ταυτότητα».

όλες τις εκδηλώσεις της ημέρας, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες, μπορείτε να τις βρίσκετε κάθε μέρα στην ατζέντα «Σήμερα πάμε...»

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back