τι μπορείτε να κάνετε σήμερα

Suicidal angels στο Lake's tailor
Απόψε παίζουν οι Suicidal Angels. Τη συναυλία  θα ανοίξουν οι Amken, οι Fatal Mutiny και οι Hellraiser. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση (οπτικά Μάνθος Αβέρωφ 16, Real Thing Κάνιγγος 2, Rock Café Indian Ανεξαρτησίας 14, Lake’s Tailor Εθνικής Αντιστάσεως 52) και 12 ευρώ στο ταμείο.
«Παρισινό ημερολόγιο» από τον Ελληνογαλλικό
Ο Ελληνογαλλικός Ιωαννίνων διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου «Journal Parisien» (Παρισινό Ημερολόγιο) του Παναγιώτη Παπαδημητρόπουλου, επίκουρου καθηγητή στο τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης Ιωαννίνων, τη  Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 20:30 στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δ. Χατζής», στα παλιά σφαγεία. 
Stefanatty στο Πορτραίτο
Απόψε στο Θυμωμένο Πορτραίτο, Stefanatty’s Sound Station με ολίγη από… One Drop Forward. Από τις 9.30 το βράδυ
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Τι θα δείξει σήμερα η TV
Γαϊτανάκι και άλλα…
Στις 13:30, μετά τον Μπιζάνιο Δρόμο, μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές από συλλόγους του δήμου θα ανταμώσουν στην κεντρική πλατεία για να πλέξουν το γαϊτανάκι παρέα με την γκαμήλα, τους κουδουνάτους και άλλα γιαννιώτικα έθιμα της Αποκριάς.
«Το Δέντρο και η Κούνια» στα παλιά σφαγεία
Η βραβευμένη ταινία «Το Δέντρο και η Κούνια» προβάλλεται στις 20:30, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δ. Χατζής», στα παλιά σφαγεία, με ελεύθερη είσοδο. Θα παραβρεθούν η σκηνοθέτης Μαρία Ντούζα και ο παραγωγός Μιχάλης Σαραντινός.
Ομιλία στο Μουσείο Αργυροτεχνίας
Oμιλία με επίκεντρο την καλαρρυτινή αργυροτεχνία, στις 11:30, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, στην ακρόπολη Ιτς Καλέ. Ομιλητής ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  Απόστολος Κατσίκης.
"Η πόλη του θεού" από την Εξαύδα
Η "Εξαύδα" προβάλει την Κυριακή 19 και τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου την ταινία "Η πόλη του θεού" στην οδό Κουντουριώτη 31. Έναρξη στις 20.15 οικονομική ενίσχυση 2 ευρώ,  τηλ. επικοινωνίας 6945377240
Μέρα Μπιζάνιου Δρόμου
O 20ος Μπιζάνιος Δρόμος γίνεται σήμερα, με την τελετή των απονομών να έχει προγραμματιστεί για τις 12:45 στην κεντρική πλατεία.
Ο καιρός στα Γιάννενα
Ο καιρός στα Γιάννενα
Τι λέει η πρόβλεψη για σήμερα